Alice Deejay

"Better Off Alone", "Will I Ever ja Back In My Life"

Alice-Deejay-keikat

Alice Deejay keikat

Alice Deejay keikkailee Suomessa festareilla ja tapahtumissa. Keikat Suomessa myy Ohjelmapalvelu Ewentit sanna@retroartistit.fi

Artistit tapahtumiin

Alice Deejay

Alice Deejay, yksi Euroopan suurimmista 90-luvun poptähdistä palaa keikkalavoille!  Kaikki on valmista, joten valmistaudu hyppäämään suoraan takaisin 1990-luvulle ikään kuin se ei koskaan loppuisi!

Vuonna 1999 ryhmä nuoria hollantilaisia DJ:itä ja lahjakkaita tuottajia teki yhteistyötä keulakuvanaisen Judyn kanssa Alice Deejayn muodostamiseksi.

Alice Deejayn albumi "Who Needs Guitars Anyway?" sisältää peräti viisi kansainvälistä hittiä, myi yli miljoona albumia ja 5 miljoonaa singleä ja murskasi listat Saksassa, Ranskassa, Etelä-Afrikassa, Australiassa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Belgiassa, Alankomaissa, Espanjassa, Portugalissa ja Kanadassa.

90-luvulla saattoi kuulla singlet Better Off Alone, Will I Ever ja Back In My Life  radiossa taukoamatta. Puhumattakaan Alice Deejayn vaikutuksesta tanssimusiikkiin; monet upeat artistit, kuten David Guetta, Whiz Khalifa ja nykyään puertoricolainen megatähti Farruko, tekivät hittejä käyttämällä Better Off Alone -kappaletta.

Ja nyt Alice Deejay on palannut! Valmiina villin loistavalla live-showlla! Judy kommentoi: ”En malta odottaa, että pääsen taas tapaamaan faneja. Keikka on todella jotain, mitä musiikin ystävä ja artisti tekevät yhdessä.

Olemme harjoitelleet kovasti ja aiomme antaa kiertueelle kaikkemme!

 

 

Alice Deejay Spotify