GIMME ABBA 2020

Legendaariset, Rakastetut ABBA-kappaleet tyylikkäästi modernisoituna

GIMME-ABBA-2020

GIMME ABBA 2020 KEIKKAMYYNTI

GIMME ABBA 2020 keikat myy sanna@ewentit.fi

Ysäriartistit ja bilebändit tapahtumiin

ABBA Glamouria vuonna 2020

Legendaariset, Rakastetut kappaleet tyylikkäästi modernisoituna, herättävät kaikkien rakastamat klassikkobiisit uudella tavalla eloon niin vanhojen, kuin uusien ABBA-fanien kuultavaksi.

Viisihenkinen kokoonpano, 4 solistia ja yksi kiippari.

Annica Milan
Valtteri Lehtinen
Suvi Aalto
Joonatan Perälä
Juha Peuraniemi (keyboards)

Annica Milán (laulu) on laulaja, joka esiintyy solistina useissa kokoonpanoissa ympäri Suomen. Oman musiikkinsa, sekä musiikkiteatterilavojen lisäksi hänet on nähty ja kuultu muun muassa tv-ohjelmissa The Voice Of Finland ja UMK. Showta ja glitteriä rakastavan Annican vahva laulu tuo tanssilattialle dramatiikkaa.

Valtteri Lehtinen (laulu) on näyttelijä, joka on isolle yleisölle tuttu draamasarjoista Syke sekä Uusi Päivä. Näyttelijäntöiden lisäksi hän on laulanut monenlaisissa konserteissa sekä ollut pop-yhtyeen keulakuvana. Hän viihdyttää lavalla ilmeikkyydellään ja lavan takana pitää ohjat käsissään yhtyeen tuottajana yhdessä Annican kanssa.

Suvi Aalto (laulu) on laulaja, joka tuo upealla äänellään kokoonpanoon näyttävää tyylikkyyttä. Hän nousi julkisuuteen The Voice Of Finland -kilpailun finalistina. Useiden konserttikiertueiden ja keikkojen solistina laulanut Suvi loistaa ihanalla persoonallaan. Lavataiteen lisäksi Suvi on meikkitaiteilija ja maskeeraa yhtyeen esiintyjät sädehtiviksi kaikille keikoille.

Joonatan Perälä (laulu) on näyttelijä ja muusikko, jolla on taito saada yleisö otteeseensa persoonallisen hauskalla tyylillään. Musiikkikeikkojen lisäksi huikeita musikaalihahmoja näytellyt Joonatan osuu bilekeikalla maaliin komiikantajunsa ja Turun murteensa kanssa. Yhdessä kiipparistin kanssa Joonatan huolehtii esityksen tekniikasta.

Juho Peuraniemi (keyboards) on muusikko ja musiikkiteknologi, jonka taitava soitto yhdessä taustanauhojen kanssa räjäyttää Abba-fanien tajunnan. Esiintymisen lisäksi hän vastaa yhtyeen tekniikasta, taustanauhoista ja pystytyksestä.

Kristian Suninen (taustanauhat) on musiikkituottaja, säveltäjä ja rumpali, joka on luonut yhtyeelle räätälöidyt, modernit taustanauhat menevän glamour- ja big band -tunnelman takaamiseksi. Kristian on toiminut Uusi Päivä -tv-sarjan musiikkituottajana sekä rumpalina lukuisissa yhtyeissä.