MODERN TALKING RELOADED

"You’re My Heart, You’re My Soul", "Brother Louie", "Cheri, Cheri Lady", "You Are Not Alone"

Moder-Talking-Reloaded-Keikat

MODERN TALKING RELOADED KEIKAT

MTR keikkabuukkaukset
sanna@retroartistit.fi

Ysäriartistit ja bilebändit tapahtumiin

MODERN TALKING RELOADED

Modern Talking Reloaded jatkaa alkuperäisen duon uraa. Modern Talking Reloaded on keikkaillut ympäri maailmaa jo yli 25 vuotta! Modern Talking rld keikkailee Suomessa festareilla, ravintoloissa ja tapahtumissa, sekä Etelä-Amerikassa, Venäjällä ja Ruotsissa.

 

Modern Talking Rld Youtube

MODERN TALKING

Modern Talking oli vuonna 1984 perustettu saksalainen duo, joka koostui saksalaisesta Synthpop-musiikista ja myöhemmin Eurodance -sarjasta, koostuen kitaristi-säveltäjä-sanoittaja Dieter Bohlenista ja laulaja Thomas Andersista. Yhtye toimi vuosina 1984-1987 ja 1998-2003.

Modern Talkingin ensimmäinen single oli "You're My Heart, You're My Soul" (1984), josta tuli maailmanlaajuinen hitti. Se saavutti ykkösen 35 maan luettelossa, pääsi Euroopan luettelon kärkeen ja pysyi Saksan kärkiluettelossa puoli vuotta. Modern Talkingin levyt, kulta- ja platinalevyt seurasivat toisiaan, kunnes bändi hajosi vuonna 1987. Ennen sitä yhtye pystyi kuitenkin julkaisemaan kuusi albumia ja myymään noin 60 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti. Yhtye perustettiin uudelleen vuonna 1998 ja lopetettiin vuonna 2003.