SAMANTHA FOX

"Touch Me (I Want Your Body)"

Samantha Fox keikkamyynti

Samantha Fox keikat myy Ohjelmapalvelu Ewentit 
sanna@retroartistit.fi

Artistit-tapahtumiin

SAMANTHA FOX

Samantha Karen Fox on erityisesti 1980-luvulla suosiossa ollut englantilainen malli, poptähti ja seksisymboli. Samantha Fox:n läpimurtokappaleensa musiikkimaailmassa oli "Touch Me (I Want Your Body)", joka oli suosittu myös Suomessa. Alun perin hän nousi Isossa-Britanniassa kuuluisuuteen The Sun -iltapäivälehden yläosattomana niin sanottuna kolmossivun tyttönä.

Samantha Foxin esittämä musiikki koostui pääasiassa valtavirtapopista ja tanssi- ja diskomusiikista. Brittiläiset DJ:t tekivät muutamista hänen kappaleistaan klubikäyttöön omalaatuisia remixejä, ja tanssilattioilla Samantha Foxin musiikki olikin suosittua. Hänen pienempiin menestyksiinsä kuuluivat muiden muassa "Love House" ja "Hold on Tight".

Samantha Foxia verrattiin usein italialaiseen Sabrinaan, joka myös herätti huomiota avoimella seksikkyydellään ja paljastavilla vaatteillaan. Musiikki- ja juorulehdet usein leimasivatkin nämä laulajat toistensa kilpailijoiksi. Kummatkin "povikuningattaret" vierailivat monta kertaa Suomessa esiintymässä juhannusjuhlissa.

Vuonna 1995 Fox osallistui Ison-Britannian euroviisukarsintoihin Sox-yhtyeen laulajana kappaleella "Go for the Heart", joka kuitenkin jäi esikarsinnassa neljänneksi.

Elokuussa 2004 hän esiintyi ruotsalaisen Günther-artistin videolla "Touch Me" (versio Foxin omasta kappaleesta). Marraskuussa 2005 Foxin uusin albumi Angel with an Attitude julkaistiin Kanadassa.

Samatha Fox keikkailee Suomessa festareilla.

Samantha Fox Spotify